Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
You are here: Home    About Us    Local STX Europe sites    Norway    Våre bedrifter    Langsten
 
LANGSTEN

Langsten ligger i Tomrefjord i Vestnes kommune. Verftet som ble etablert i 1945, har nedarvet fagkompetanse og lange tradisjoner som lokal skipsbygger og problemløser for krevende kunder. Kunder som er ute etter det beste, og som leverandør av en rekke høyteknologiske spesialskip, har bidratt til et verft som ligger i teten med innovative løsninger for kundene.

Langsten har ord på seg for å være verftet for de virkelig avanserte spesialfartøyene. Referansene til bl.a. seismikkskip, isbrytere, avanserte offshorefartøy og fartøy for sjøforsvaret er mange.

Langsten - Norges mest moderne verft

Den store utrustningshallen er et viktig fortrinn, siden fartøyene kan utrustes under tak. Det letter og effektiviserer arbeidet og har naturlig nok mange miljømessige fordeler. Langsten med sin mulighet for dokking av store fartøy er i tillegg et attraktivt verft for reparasjoner og ombygginger.

Tomrefjord og Vestnes kommune

Bygda Tomrefjord og kommunen Vestnes har mye å by på for alle som setter pris på verdiene som finnes i en typisk landkommune. Her er storslått natur, fjell, fjord og sjøliv og unike muligheter for aktiviteter ute og inne - hele året.

Vestnes har godt oppvekstmiljø med barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Kommunikasjonene, både nord /sør og øst /vest, er bra. Nærmeste flyplass er i Molde.

På så små steder får du god kontakt med nærmiljøet og de fleste opplever at de har en viktig rolle å spille, ikke bare i arbeid, men like mye i forhold til skole, idrettslag og andre kulturinstitusjoner i nærmiljøet. Verftet er naturlig nok en aktiv støttespiller og bidrar til samfunnsutviklingen med langt mer enn lønna til de som arbeider der.

For mer informasjon: www.vestnes.kommune.no

STX Norway Offshore AS
Langsten
NO-6393 Tomrefjord
Tel. +47 71 18 35 00
Ønsker du en jobb hos oss? Registrer din søknad/CV under "Ledige stillinger"

   Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap