Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
You are here: Home    About Us    Local STX Europe sites    Norway    Våre bedrifter    Brattvaag
 
BRATTVAAG

Brattvaag ligger i Brattvåg i Haram kommune. Verftet har utviklet seg fra et lite, tradisjonelt og lokalt båtbyggeri med fiskere som kunder, til et moderne utrustningsverft. Verftet ligger på et lite geografisk område og er derfor en svært kompakt og effektiv enhet.

Verftet har både forsyningsskip, ankerhåndteringsfartøy og flere spesialskip for kunder fra hele verden i ordreboken.

Brattvaag har lang tradisjon som innovativ samarbeidspartner, der brukerne tar aktivt del i utvikling og planlegging av det enkelte fartøy. En logisk følge av aktive kunder har gitt oss nødvendig kunnskap til å være en fremtredende aktør i det internasjonale markedet for offshore og spesialfartøy.

Brattvåg og Haram kommune

Brattvåg er kommunesenter i Haram kommune, Norges maritime industrikommune nr. 1. Innbyggertallet er på vel 8700 personer. Den maritime industrien står for nesten 80 % av arbeidsplassene og konkurrerer i et internasjonalt marked med høye krav til teknologi og kvalitet.

Haram ligger geografisk plassert mellom de to byene Ålesund og Molde, som begge kan nåes på rundt en time. Kommunen har store naturområder med frisk luft, sjø og hav, fjell og vann. Du kommer knapt nærmere elementene enn du gjør i Haram - dette er det mange mener med livskvalitet! Det finnes mange perler, små og store, og du kan enkelt gå på skattejakt i naturen.

Kommunen har en godt utbygd, men likevel desentralisert infrastruktur. Her er et aktivt idretts- og kulturliv, og det nye Ingebrikt Davik huset står for et kulturmessig kjempeløft. Gode samarbeidsmodeller og aktiv satsing på stedsutvikling, næringsutvikling og kompetanseutvikling har sikret varige og trygge arbeidsplasser.

Spesielt for Haram kommune er den offensive satsingen på bredbånd, skoletilbud og utdanning, der det er utviklet et spesielt nært og fruktbart samarbeidet som sikrer lokal yrkesutdanning og rekruttering til bedriftene.

For mer informasjon om Haram kommune: www.haram.kommune.no

STX Norway Offshore AS
Brattvaag
NO-6270 Brattvåg
Tel. +47 70 21 06 00
Ønsker du å søke jobb hos oss? Registrer din søknad/CV under "Ledige stillinger"


  Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap