Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
You are here: Home    About Us    Local STX Europe sites    Norway    Internasjonal karriere
 
INTERNASJONAL KARRIERE

Europas største skipsbyggingsgruppe

STX Europe er Europas største skipsbyggingsgruppe, og vi opererer med hele verden som marked.

Likevel er det er først og fremst her, i våre lokale samfunn, at verftene skaper verdiene og utvikler den konkurransekraften vi trenger. Med solid rotfeste i innovative lokalmiljø og nær kontakt med kundene har det enkelte STX Europe verft utviklet sin kompetanse.

Sammen står STX Europe bedriftene for en omfattende markeds- og skipsbyggingskunnskap. Dette, kombinert med evnen til å utvikle nye, kundetilpassede løsninger, har gjort STX Europe til et verdensledende selskap innen skipsbygging.

Muligheter i utlandet

Mange av våre medarbeidere er stadig på farten, jorden rundt. Du kan ha din base i nærheten av hjemmet, eller du kan søke deg til arbeid i utlandet for kortere eller lengre perioder. Totalt består STX Europe av 15 verft i 6 land. Verftene er lokalisert i Norge, Finland, Frankrike, Romania, Brasil og Vietnam.

STX Europe ser vi verdien av kompetanseutveksling. Derfor er det mulig å arbeide på kortere eller lengre prosjekter i utlandet. 

Spennende utfordring i Vietnam

STX Europe bygger nå et nytt verft i Vung Tau i Vietnam. Vi har allerede flere kontrakter på offshorefartøy som skal leveres fra dette verftet. Dette betyr at det åpner seg en rekke muligheter for spennende arbeidsopphold i eksotiske Vietnam.    Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap