Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
 
LEVYSEPPÄ-HITSAAJA

Olen Tomi Jokela ja olen ollut yhdeksän vuotta Turun telakalla töissä. Tulin vuonna 2000 Laivanrakennusoppilaitoksen levyseppä-hitsaajakurssille, jonka kautta minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä työtä laivanrakennuksen parissa.


Olen työskennellyt sekä levysepän että hitsaajan tehtävissä. Levysepän työ on haastavaa, mutta työparini oli alansa parhaita ja opin häneltä paljon levysepän työstä. Pääsääntöisesti olen tehnyt hitsaajan työtä, koska se soveltuu minulle parhaiten. Pidän hitsaajan työstä sen vaativuuden ansiosta.

Levysepät ja hitsaajat kokoavat yhdessä lohkot, joista muodostuu laivan runko. Hitsaajan työ vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, mutta reippaalla asenteella pärjää telakalla hyvin. Kokeneemmilta työntekijöiltä voi pyytää neuvoja tarvittaessa, he kyllä auttavat mielellään.

Telakkavuosieni aikana olen tutustunut moneen alansa ammattilaiseen. Täällähän niitä riittää, onhan Turun telakka Suomen suurin. Olen saanut hyviä ystäviä joiden kanssa käyn mielelläni viikonloppuisin keilaamassa. Se sopii hyvin vastapainoksi hitsaajan työlle. Telakalla on monta erilaista kerhoa, joista moni varmasti löytää itseään kiinnostavan harrastuksen.

 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap