Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
 
ALUEPÄÄLLIKKÖ

Olen Niklas Kaurala, 28 vuotta, ja työskentelen Turun telakalla aluepäällikkönä. Aluepäällikön tehtävissä olen ollut vajaan vuoden, ja laivateollisuudessa olen työskennellyt kaiken kaikkiaan kolme vuotta.


Valmistuin Turun ammattikorkeakoulusta energiatekniikan insinööriksi vuonna 2006, jonka jälkeen aloitin työt suunnittelutoimistossa. Suunnittelutyö antoi vankan pohjan nykyiseen työhöni. 

Aluepäällikkö hallinnoi laivassa rajatun alueen rakentamista. Aluepäällikön tehtävänä on hahmottaa, miten pienistä asioista saadaan rakentumaan laaja kokonaisuus. Vastuullani on resurssien ohjaaminen ja hankinta, aikataulussa pysyminen sekä alueen asioiden raportointi ylöspäin organisaatiossa. Työstä tekee mielenkiintoisen se, että jokainen päivä on erilainen omine haasteineen.

Telakka on työympäristönä suuri ja työntekijöitä on paljon, joten pärjätäkseen aluepäällikön tehtävässä pitää olla avoin ja ulospäinsuuntautunut. Työssään aluepäällikkö toimii tiiminsä vetäjänä ja hänellä on vastuullaan alueensa budjetti. Vaativinta työssä on budjetin hallinta sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen.
 
Telakka tarjoaa myös monennäköistä vapaa-ajan toimintaa. Näistä mainittakoon hyvin varusteltu kuntosali, missä tapaa työkaverit päivän jälkeen leppoisammissa merkeissä. Myös telakka-alueen ulkopuolelta löytyy loistavaa vapaa-ajan toimintaa, kuten noin kolme kertaa vuodessa järjestettävät telakkanuorten reissut, joihin kannattaa tutustua.

 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap