Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
 
LAIVANRAKENNUSOPPILAITOS - TURKU

Kouluttaudu laivalevyseppähitsaajaksi tai laivaputkiasentajaksi

Turun laivanrakennusoppilaitoksessa voi opiskella laivalevyseppähitsaajaksi, laivaputkiasentajaksi sekä laivailmastointiasentajaksi. Koulutus toteutetaan telakka-alueella ja opettajina toimivat telakan omat ammattilaiset. Kurssit kestävät kuusi kuukautta, joista kolme ensimmäistä kuukautta opiskellaan teoriaa ja perustyövaiheita. Loppuosa kurssista on työnopetusta tuotannossa.

Laivanrakennusoppilaitoksen kurssit ovat työvoimapoliittista aikuiskoulutusta ja koulutusaikaisista taloudellisista etuuksista kannattaa tiedustella oman paikkakunnan Työvoimatoimistosta jo ennen kurssille hakeutumista. STX Europella on mahdollisuus järjestää kurssiaikaisia asuntoja Turun työssäkäyntialueen ulkopuolelta kurssille hyväksytyille.

Opiskelu laivanrakennusoppilaitoksessa

Laivanrakennusoppilaitoksessa järjestetään tällä hetkellä laivalevyseppähitsaajan ja laivaputkiasentajan koulutusta.

Laivalevyseppähitsaajan koulutus

Koulutuksen tavoitteena on oman alan teknisen tietämyksen lisäksi omaksua levyseppähitsaajan ammatin kokonaisuuden hallitseminen.

Kuuden kuukauden mittainen koulutus jakautuu kurssin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tietopuoliseen opetukseen sekä levyseppähitsaajan perustyövälineiden työnopetukseen. Loppuosa kurssista on työnopetusta runkotuotannon osastoilla. Työn joustavan etenemisen varmistamiseksi levyseppähitsaaja koulutetaan monitoimiammattilaiseksi. Levyseppähitsaajille opetetaan sekä hitsaajan että levysepän ammatit.

Laivaputkiasentajan koulutus

Koulutuksen tavoitteena on oman alan teknisen tietämyksen lisäksi omaksua levyseppähitsaajan ammatin kokonaisuuden hallitseminen.

Kuuden kuukauden mittainen koulutus jakautuu kurssin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tietopuoliseen opetukseen sekä laivaputkiasentajan perustyövälineiden työnopetukseen. Loppuosa kurssista on työnopetusta runkotuotannon osastoilla. Työn joustavan etenemisen varmistamiseksi laivaputki ja -koneasentaja koulutetaan monitoimiammattilaiseksi. Laivaputki- ja koneasentajalle opetetaan myös hitsausta, polttoleikkausta, varustelun levytöitä, ilmastointia ja eristystä.

  Hae kurssille  Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap