Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
 
LAIVANRAKENNUSOPPILAITOS - RAUMA

Opiskele oppisopimuksella laivanrakentajaksi 

Rauman laivanrakennusoppilaitoksen oppisopimuskoulutus toteutetaan Rauman telakalla, Innovan ja Rauman oppisopimustoimiston kanssa. Koulutus kestää kaksi vuotta ja siltä ajalta maksetaan palkkaa. Koulutuksen tavoitteena on näyttökokein suorittaa laivanrakentajan ammattitutkinto. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille on tarjolla työpaikka STX Europen Rauman telakalla, missä myös koulutukseen kuuluva työharjoittelu suoritetaan.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa laivanrakentajan ammattitutkinto suuntautumalla johonkin laivanrakennuksen ammattialueeseen, kuten esimerkiksi hitsaukseen, levytyöhön, varusteluun tai sisustukseen telakan tarpeen ja hakijan oman kiinnostuksen mukaan.

Koulutukseen hakeutuvilta toivotaan soveltuvuutta alalle ja sekä vahvaa motivaatiota ja sitoutumista. Metallialan peruskoulutus tai työkokemus ovat eduksi. Koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneille on tarjolla työpaikka STX Europen Rauman telakalla, missä myös koulutukseen kuuluva työharjoittelu suoritetaan. Lisätietoja koulutuksesta antaa Rauman telakan henkilötoimisto, puh. 010 670 4069 tai 010 670 4071.  Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap