Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
 
KESÄHARJOITTELU JA OPINNÄYTETYÖT
STX Europe tarjoaa opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia toteuttaa oppimaansa käytännössä harjoittelun kautta. Työ opettaa alalle aikovalle vähintäänkin saman verran kuin opiskelu, ja harjoittelu STX Europella antaa arvokasta työkokemusta.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla erityisesti kesäisin, ja kesäharjoittelu onkin perehdytyskoulutuksineen muodostunut monelle harjoittelijallemme mieleenpainuvaksi kokemukseksi.

Telakoiden vajaakuormatilanteesta johtuen kesäharjoittelupaikkoja on tänä vuonna poikkeuksellisen vähän. Tämän takia kesäharjoitteluhakua ei tänä vuonna avata, vaan haku kohdistetaan suoraan alan opiskelijoihin.

Lisätietoja telakoiden kesäharjoittelupaikoista antaa työsuhde- ja rekrytointipäällikkö Markku Lehtovaara, etunimi.sukunimi@stxeurope.com.


Ovatko opiskelusi edenneet opinnäytevaiheeseen? Onko gradun tai diplomityön tekeminen seuraava tavoitteesi?

STX Finland OY:n Turun ja Rauman telakka teettää vuosittain muutamia insinööri- ja diplomitöitä. Olemme erityisen kiinnostuneita laiva- ja konetekniikan opiskelijoista ja teollisen muotoilun osaajista, mutta tarjoamme lukuisia opinnäytetyöaiheita myös muiden alojen opiskelijoille.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä lopputyösi kansainvälisessä toimintaympäristössä työntekijöidemme ammattimaisella avustuksella ja odotamme, että olet valmis liittämään teoreettisen tiedon käytännön tarpeisiin. Jos sinulla on valmiina jokin loistava, innovatiivinen opinnäytetyöaihe ota yhteyttä ja kerro lisää aiheestasi tai jätä hakemuksesi opinnäytetyöpankkiimme.

Lisätietoja opinnäytetöistä antaa Rauman telakalla henkilöstöpäällikkö Kari Heinänen, etunimi.sukunimi@stxeurope.com  ja Turun telakalla työsuhde- ja rekrytointipäällikkö Markku Lehtovaara, etunimi.sukunimi@stxeurope.com.

 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap