Search   
ABOUT US
BUSINESS AREAS
INVESTORS
RECRUITMENT CENTRE
MEDIA CENTRE
CONTACT US
You are here: Home    About Us    Local STX Europe sites    Norway    Internasjonal karriere    Vietnam
 
VIETNAM

STX Europe bygger nå et helt nytt og moderne verft i Vietnam. Verftet er under bygging i Vung Tau, 120 kilometer øst for Ho Chi Mihn-byen.

Det blir et topp moderne verft basert på all "know how" som STX Europe har om dagens og fremtidens skipsbygging. Prosjektet åpner for mange muligheter og spennende arbeidsoppgaver for erfarne fagfolk.

Skipsbygging er et prioritert satsingsområde i Vietnam. Vung Tau er en av de største byene i Vietnam og er et hovedsenter for landets offshoreaktiviteter. Provinsen har en godt utbygd infrastruktur, og er den mest velstående provinsen i Vietnam. I løpet av et par år vil det trolig sysselsettes over 5000 personer i industriområdet som STX Europe-verftet etableres i.

Helse, miljø og sikkerhet

Som på de andre STX Europe-verftene, skal det også i Vietnam være stort fokus på helse, miljø og sikkerhet. STX Europe legger derfor ned banebrytende arbeid for å ivareta alle slike forhold under design og bygging av verftet i Vietnam. Det utvikles HMS-prosedyrer og rapporteringssystemer for all produksjon.

Hektisk byggeperiode

Verftet er akkurat nå i en hektisk byggeperiode. Det er lagt ned et omfattende planleggings- og anleggsarbeid. Så langt er alt grunnarbeid for kaier og bygninger utført, vann og strømforsyning er bygget ut, kontorbygninger, verksted og stålhall er under ferdiggjøring.

De viktigste oppgavene fremover blir å sørge for at verftet ferdigstilles og inngåtte kontrakter gjennomføres i henhold til fremdriftsplanen. Kapasiteten på engineering og design skal tilrettelegges for effektiv prosjektstyring og produksjon. Verftet har per i dag 6 offshorefartøy i ordre.

Kapasitet og bemanning

Vietnam regner med at det vil bli behov for ca. 600 ansatte ved utgangen av 2010. STX Europe ønsker også å engasjere en rekke nøkkelpersoner innenfor bedriftsledelse, prosjektledelse og arbeidsledelse.

Ønsker du å ha en spennende arbeidsplass på andre siden av jorden, har du sjansen nå! Vi søker erfarne fagarbeidere og nøkkelpersoner innen:

 • Ledelse/administrasjon
 • Prosjektledelse
 • Ingeniører
 • Innkjøp
 • Elektro
 • Maling/overflatebehandling
 • Maskinsjefer
 • Utstyrs- og utrustningsarbeidere
 • Mekanikere
 • Rørleggere
 • Sveise- og stålarbeidere
 • Snekkere

See you in Vung Tau!

Vung Tau er en fasinerende by og Vietnam er et eksotisk land. Et kortere eller lengre arbeidsopphold hos STX Europe i Vietnam vil gi deg mulighet for å oppleve det fjerne Østen. Du får oppleve folk og kultur på nært hold. Vietnam har dessuten en sentral plassering i forhold til andre kjente reisemål. Fra HoChi Mihn-byen, 12 mil fra verftet, er asiatiske storbyer som Hong Kong, Bejing, Bankok og Singapore bare en liten flyreise unna.

Synes du det høres spennende ut å arbeide med kjente ting i en fremmed kultur, med fremmed språk og i helt nye omgivelser? I så fall kan en jobb på STX Europe, Vietnam være midt i blinken! See you in Vung Tau!

STX Vietnam Offshore Ltd
No. 6 Dong Xuyen Industrial Park
Rach Dua Ward, Vung Tau City
Vietnam


  Print this page Send this page
 
   
Copyright 2008 STX Europe  |  Sitemap